Уроки під час останнього дзвоника: в 11-й школі Ужгорода завершили навчальний рік

Уроки під час останнього дзвоника: в 11-й школі Ужгорода завершили навчальний рік
"Альтернативний останній дзвоник" провели сьогодні в 11-й школі Ужгорода. Назвали його так, тому що учні не були на лінійці, а для них проводили уроки. Одні знаходилися в класі, інші мали заняття надворі, — повідомила начальниця управління освіти міськради Наталія Мухомедьянова.

 

 

В одинадцятій школі Ужгорода провели альтернативний останній дзвоник: одні учні перебували у класах, інші мали уроки надворі. Двоє школярів заходять у кожен клас — лунає останній дзвоник. Також у школі пролунав радіодзвінок, де про закінчення навчання повідомили старшокласникам. Далі про закінчення навчального року повідомляють школярам на вулиці. Класна керівниця перед тим, як відправити учнів на канікули, проводить їм урок із техніки безпеки.

Вчителька української мови Мирослава Сірко розповіла: "З осені в нас з’явилася така традиція: в теплу пору ми проводимо уроки на повітрі. Це пов’язано з карантинними обмеженнями і тому ми проводимо навчання з осені, читали казки на лавиці. Дітям це було цікаво, тому що незвично і уроки проходили досить таки активно".

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів