ЦНАП в Ужгороді припиняє прийом документів для надання окремих адмінпослуг – зміни у законодавстві

ЦНАП в Ужгороді припиняє прийом документів для надання окремих адмінпослуг – зміни у законодавстві
Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Ужгородської міської ради припиняє прийом документів для надання окремих адміністративних послуг – зміни у законодавстві.

 

Припиняється прийом документів для таких адмінпослуг:

– проведення обов’язкової державної експертизи землевпорядної документації;

– видача рішення про передачу у власність, надання у користування земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що перебувають у державній власності;

– видача висновку щодо погодження структурним підрозділом у сфері містобудування та архітектури проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Зміни у наданні адмінпослуг пов’язані із набранням чинності з 27 травня 2021 року Закону № 1423-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» та, відповідно, розпорядженням міського голови від 31 травня 2021 року № 266. Законом, зокрема, передбачено скасування зайвих дозволів та дублювання процедур перевірки документації із землеустрою через громадську експертизу або рецензування. Відомостям документації із землеустрою надається статус публічних, відкритих та загальнодоступних даних.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів