Останній дзвоник в одній зі шкіл Ужгорода провели тільки для випускників

Останній дзвоник в одній зі шкіл Ужгорода провели тільки для випускників
Останній дзвоник для 69 11-класників та їхніх батьків провели 2 червня в 12-й школі в Ужгороді. Про це сказала директорка закладу Ярина Харіна. За її словами, на святі останнього дзвоника були лише випускники та батьки, аби уникнути скупчень під час карантину.

 

На останньому дзвонику після виступів, 11-класники запросили на випускний вальс батьків. Олександр Орсаг танцював з мамою. "Я сумний, але радий, що вчився у цій школі. Я вже починатиму новий етап у житті: студентські роки", — сказав Олександр. Мама, Вікторія Орсаг сказала: це вже третій її син закінчує 12-ту школу.

"Тому ці відчуття, які у мене зараз на душі: вже не повторяться. Ті роки були легші, дітям легше вчитися, і легше йти далі. А цей рік був дуже тяжкий, адже діти багато вчилися дистанційно і їм було дуже важко", — сказала жінка.

Одинадцятикласниця Анастасія Тикун каже: рада що останній дзвоник відбувся попри карантин та дистанційне навчання, яке було впродовж року.

Останній дзвоник у цій школі провели лише для двох 11 класів, каже директорка школи Ярина Харіна.

"Останній дзвінок відбувся у такому незвичному форматі, тому що ми вже два роки перебуваємо в умовах пандемії, в карантинних обмеженнях, — пояснила вона. — Було прийнято рішення між батьківським, учнівським та педагогічним колективами про те, що ми не будемо святкувати традиційною лінійкою, не будемо підводити підсумки, тому що учні навчилася на різних формах навчання. Це все було для нас нове: учні висловили слова подяки та показали сої вміння".

За словами Ярини Харіної, свідоцтва випускникам вручать 27 червня

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів