На Закарпатті СБУ провела дводенні антитерористичні навчання (ФОТО)

На Закарпатті СБУ провела дводенні антитерористичні навчання (ФОТО)
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області провела дводенні антитерористичні навчання. Під час тренувань перевірялася готовність суб’єктів боротьби з тероризмом протистояти диверсійним і терористичним загрозам.

 

За легендою навчань дві групи умовних терористів прибули у регіон для вчинення «диверсії» на одному з об’єктів Збройних Сил України.

У ході тренувань, силовики своєчасно зреагували та знешкодили імітаційні саморобні вибухові пристрої та завадили «диверсантам» потрапити на військовий об’єкт. Завдяки злагодженим діям правоохоронців умовні злочинці були затримані, а наслідки їх підривної діяльності нейтралізовані.

Координаційна група АТЦ проаналізувала ефективність використання учасниками заходу сил та засобів, відзначивши високий рівень підготовки та взаємодії задіяних підрозділів.

Також ретельно проаналізовано окремі елементи контрдиверсійної роботи та напрацьовані пропозиції щодо покращення їх ефективності.

У заходах, що відбулися у Мукачівському та Берегівському районах, взяли участь підрозділи Служби безпеки, Національної гвардії, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, представники обласної державної адміністрації.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів