Групу нелегалів з Молдови затримали в одному з гостелів Ужгорода

Групу нелегалів з Молдови затримали в одному з гостелів Ужгорода
В одному з гостелів Ужгорода 3 червня виявили 8 іноземців, які перевищили термін перебування на території України. Про це розповіла речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук.

 

З її слів, іноземців-порушників виявили за інформацією оперативних співробітників Держприкордонслужби України. Спільні заходи провели співробітники оперативно-розшукового відділу Чопського прикордонного загону та працівники Державної міграційної служби.

"Прикордонники та міграційники перевірили документи іноземців, та з'ясували, що усі восьмеро молдован перевищили термін перебування на території України. Порушники розповіли, що прибули в Україну на заробітки, а вчасно не виїхали через брак коштів. Певний час вони незаконно працювали на одному з місцевих ринків", — пояснила речниця.

На громадян Молдови склали протоколи про адміністративні правопорушення та зобов’язали добровільно залишити територію України. Окрім того, усім порушникам винесено рішення про заборону в’їзду на територію нашої держави терміном на 3 роки.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів