На Ужгородщині провели навчання віськових територіальної оборони

На Ужгородщині провели навчання віськових територіальної оборони
Навчання військових територіальної оборони провели сьогодні, 4 червня, на полігоні в селі Ярок Ужгородського району. Військові та працівники Ужгородського військкомату стріляли з автоматів. Про це розповів командир взводу територіальної оборони Ігор Баран. За його словами, це планові навчання для військових.

 

Розпочалися навчання військових з шикування та виконання гімну. Далі – інструктори розповіли, як потрібно стріляти й заряджати зброю. Тоді почали стрільбу. Одним з перших стріляв Богдан Пилипів. Чоловік є військовим територіальної оборони від початку цього року.

"Ну ще нема року, але я був на зборах у 2017 і 2019 роках. Трішки щось уміємо. Точно, що не перший раз. Навчання проходять постійно. Треба тренуватися, бо рівень очікування завжди падає до рівня підготовки. Підтримуємо належну форму, а ті, хто прийшли тепер, то прогрес є".

Командир взводу територіальної оборони Ігор Баран каже: такі навчання проводять для того, аби військові вдосконалили навики зі стрільби.

"Стрільби відбуваються згідно нормативів з проведення стрілецьких днів, — каже командир взводу. — Є визначені навчальні місця, напрямки, де виставлені мішені, інструктори дають команду, а той, хто навчається виконує вправи згідно команди інструкторів".

За словами Ігоря Барана, тривали військові навчання до 15-ї години.

Суспільне Закарпаття

 

04 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів