В Ужгороді поліцейські вилучили з незаконного обігу небезпечний наркотик метамфетамін

В Ужгороді поліцейські вилучили з незаконного обігу небезпечний наркотик метамфетамін
За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин слідчі Ужгородського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження. Речові докази вилучили та направили на експертизу. У справі триває досудове розслідування.

 

Вчора, 11 червня, близько 17:00 в Ужгороді по вулиці Заньковецької, за оперативною інформацією працівники управління боротьби з наркозлочинністю поліції Закарпаття зупинили для перевірки 29-річного жителя обласного центру Закарпаття. Поліцейські володіли інформацією, що вказаний чоловік може бути причетним до наркозлочину. 

Під час поверхневої перевірки поліцейські вилучили у фігуранта кристалічну речовину фіолетового кольору, зовні схожу на психотропний засіб метамфетамін. Загальна вага вилученого склала 18 грамів. За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин слідчі поліції Ужгорода відкрили кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.

Вилучене направили на експертизу. Зараз оперативники встановлюють походження наркотичних речовин та з якою метою зловмисник їх зберігав.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів