Кому роботу? У Закарпатській службі зайнятості – 1200 вакансій

Кому роботу? У Закарпатській службі зайнятості – 1200 вакансій
Станом на 1 червня 2021 року кількість актуальних вакансій, заявлених роботодавцями до Закарпатської обласної служби зайнятості становила 1,2 тис. одиниць, що в 1,7 разів більше, ніж на відповідну дату минулого року. Це вказує на пожвавлення ринку праці та високу довіру до служби зайнятості.

 

За видами економічної діяльності, більшість вакансій налічувалася на підприємствах переробної промисловості (36,9%), оптової та роздрібної торгівлі (13,6%), у транспортній галузі (9,2%).

За професійними групами: найбільший попит роботодавців спостерігався на кваліфікованих робітників з інструментом – 30,4% (швачка, в'язальник схемних джгутів, верстатник деревообробних верстатів, пекар, монтер кабельного виробництва), працівників сфери торгівлі та послуг – 16,6% (продавець, кухар, охоронник, офіціант, бармен), робітників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин – 15,4% (водій автотранспортних засобів, складальник, оператор швацького устаткування, оператор автоматичної лінії підготовки та паяння електрорадіоелементів на друкарських платах, дорожній робітник), фахівців – 10,3% (бухгалтер, сестра медична, фахівець, фармацевт), професіоналів – 8,7% (спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування), інспектор, вчитель, економіст), некваліфікованих працівників – 6,4% (підсобний робітник, прибиральник, вантажник, сторож), технічних службовців – 5,5% (адміністратор, листоноша (поштар), касир), службовців, керівників, менеджерів – 5,3% (менеджер (управитель) зі збуту, начальник відділу поштового зв'язку, головний бухгалтер).

Закарпатський обласний центр зайнятості

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів