Сесія Ужгородської міськради: Внесено зміни до низки програм

Сесія Ужгородської міськради: Внесено зміни до низки програм

 

На сесії сьогодні внесли і зміни до Програми реконструкції та капітального ремонту мережі зовнішнього освітлення міста Ужгород на 2021-2023 роки – для реалізації заходів Програми і враховуючи рішення постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики. Першочергові заходи Програми на 2021 рік доповнили завданням «Капітальний ремонт зовнішнього освітлення внутрішньоквартальної території по пл. Богдана Хмельницького, 19-21а» - 50 тис. грн.

На зображенні може бути: 1 особа, сидить та у приміщенні

Внесли депутати і зміни до Програми додаткових гарантій соціального захисту громадян на 2020-2022 роки – враховуючи прийняту програму «Добра справа» на 2021 – 2023 роки», а також рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради № 86 від 24.02.2021 року «Про затвердження переліку та вартості ритуальних послуг». Внесення змін не потребуватиме збільшення фінансування, оскільки здійснюватиметься шляхом перерозподілу обсягу фінансування в розрізі завдань Програми додаткових гарантій.

Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування на 2022-2024 роки на що передбачили 26 млн грн, також підтримали депутати Ужгородської міськради. Розмір компенсаційних виплат за пільгові перевезення громадян автомобільним транспортом буде вираховуватися на підставі даних моніторингу.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

01 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів