"Ужгород" зіграє ще один спаринг матч проти "Мункача"

"Ужгород" зіграє ще один спаринг матч проти "Мункача"
ФК “Ужгород” продовжує підготовку до дебютного сезону в Першій лізі. У суботу, 10 серпня, команда зіграє ще один спаринг-матч проти “Мункача”.

 

Перший товариський матч відбувся на стадіоні “Автомобіліст” у обласному центрі Закарпаття. Команди розійшлися миром — 0:0. Цього ж разу гратимуть на базі мукачівської команди — у селі Дерцен. Підопічні Михайла Іваниці у останньому спарингу переграли на стадіоні “Авангард” команду Прем’єр-ліги — полтавську “Ворсклу”. Завдяки голам Адріана Пуканича, Віктора Ряшка та Вадима Ференцика вдалося святкувати яскраву вольову перемогу з рахунком 3:2. Уже 25 липня на “Ужгород” чекає перший поєдинок у Першій лізі: у рідних стінах прийматимуть івано-франківське “Прикарпаття”.

“Мункач” також готується дебютувати — у Другій лізі. Підопічні Віталія Шумського здобули перемогу у спарингу проти молодіжного складу “Ворскли” (також з рахунком 3:2) та зіграли внічию 0:0 у товариському матчі проти “Миная”. Спаринг-зустріч між “Ужгородом” та “Мункачем” відбудеться 10 липня об 11:00.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів