Протягом доби на Закарпатті трапилися три ДТП, є постраждалі

В Ужгородському, Берегівському та Хустському районах протягом доби трапилися три аварії з потерпілими. За усіма фактами у поліції відкрили кримінальні провадження. Травмованих доправлено до лікарні.

 

На Закарпатті протягом доби трапилися три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Так, в селі Баранинці Ужгородського району, близько 19:20 водій автомобіля «ВАЗ-2107», 22-річний житель села Розівка, здійснюючи маневр перелаштування з лівої смуги руху в праву, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Skoda», під керуванням 38-річного ужгородця. Унаслідок аварії, водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.

Інша аварія трапилася у селі Дийда Берегівського району, де 26-річний житель міста Берегово, не впорався з керуванням мотоциклом та в’їхав у паркан. Наразі його транспортний засіб поміщено на арештмайданчик Берегівського відділу поліції, а водія госпіталізовано до лікарні. 

Третє порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження учасникам аварії, задокументували слідчі поліції Міжгір’я у селі Колочава.  Там близько 20:50, 29-річний місцевий житель керуючи мотоциклом, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Mercedes», під керуванням 43-річного односельчанина. 

Внаслідок аварії водій мотоцикла та його 31-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні. Освідчення їх на стан сп’яніння показало, що чоловіки на мотоциклі перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Транспортні засоби учасників аварії поміщено на арештмайданчик.  За усіма фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими. У рамках досудового слідства правоохоронці встановлять усі обставини аварій.

Відділ комунікації поліції Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів