На програму «Молодь міста Ужгород» на 2022-2024 роки планують виділити 1,3 млн грн

На програму «Молодь міста Ужгород» на 2022-2024 роки планують виділити 1,3 млн грн
Погодили на виконкомі і програму «Молодь міста Ужгород» на 2022-2024 роки. Метою її є створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації української молоді, формування її громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості, повноцінної участі молодих людей у розбудові громадянського суспільства.

 

 

Серед завдань – популяризація та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді; набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти (розвиток неформальної освіти); створення умов, спрямованих на працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді); забезпечення партнерської підтримки молоді тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб; надання підтримки інститутам громадянського суспільства; налагодження міжрегіональних та міжнародних зв’язків, підтримка і стимулювання обдарованої молоді; інформаційне забезпечення державної політики у молодіжній сфері.

Фінансування програми із міського бюджету передбачено у сумі 1 млн 350 тис. грн на три роки. Документ ще мають підтримати на сесії міської ради.

 

14 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів