Балогівці йдуть на зрив виборів

Марно було сподіватися, що постреволюційні часи принесуть нам демократію. Власне на Закарпатті нова балогівська влада діє ще брутальнішими методами, ніж це було при медведчуківцях.

 

Уже багато говорилося про те, що фактично більшість політичних проектів у області є плодом балогівських штабістів, які фактично підім’яли під себе значну кількість партій і блоків. Балогівськими проектами можна називати і регіоналів, і соціалістів, і ще купу дрібніших політичних сил, які використовуються лише як "технічні засоби". Тобто були зареєстровані для того, щоб мати представників у територіальних виборчих комісіях. Свого часу влада вже проігнорувала закони, сформувавши комісії без належного жеребкування, а нині балогівці тримають комісії в лещатах.

Якщо взяти тільки Ужгород, то до сьогодні тільки третина з усіх комісій змогли зібратися потрібним для ухвалення рішень складом. Таким чином влада буде зривати вибори там, де явно програє. І вже зовсім кричущий факт — списки. Під ковпаком балогівців саме в Ужгороді повитягувалися з шухляд старі списки громадян ще за... 2000 рік. Навіть у результаті поверхневого їх аналізу ми бачимо, що таким чином буде сформовано цілу армію "мертвих душ", яка, за скромними підрахунками, може налічувати до 10 000 чоловік, яких у природі не існує, але які "поставлять свої підписи" біля прізвищ кандидатів та назв партій і блоків, що є проектами балогівців. До прикладу, у цих витягнутих хтозна-звідки списках є одна адреса, за якою нібито проживають десятки сімей. Насправді виявилося, що це звичайний приватний будинок на одну сім’ю. І таких прикладів чимало.

Не може не обурювати також факт використання адмінресурсу. Чомусь ніхто з балогівських чиновників, які йдуть на ці вибори, не пішов у відпустки, як це повинно бути згідно з законодавством. Хіба можна використовувати службовий час і ресурси для проведення передвиборної кампанії? А як сприймати те, що погорєловські комунальні служби переодягли своїх робітників у куртки з партійною символікою "ЕКО+25". Ходять прибиральники вулицями, щось там підмітають, а на куртках емблема Блоку Погрєлова. І за рекламу платити не потрібно. Погорєлов повинен розуміти, що це і є використання адмінресурсу у потворній формі і за це потрібно відповідати перед законом.

Хочеться нагадати всім порушникам закону та потенційним фальсифікаторам, що дехто із фальсифікаторів минулих виборів дістав за свої діяння 5 років тюрми. То чи варто втрачати свободу на такий тривалий термін? Подумайте добре перед тим, як виконувати забаганки балогівців.

І ще один кричущий факт. До різних кандидатів у мери Ужгорода почали підходити гінці від Слободянюка—Балоги і переконувати їх знімати свої кандидатури. Декого шантажують компроматами, декого намагаються підкупити.

Вони ще не все вкрали з цього міста, ще не все зруйнували. Тому й так прагнуть влади. Будь-якою ціною. Афішуючи боротьбу з хабарництвом, самі беруть хабарі. Афішуючи боротьбу зі злочинністю, самі діють злочинними методами. І не дивно, що ці великі демократи просто не допустили "не свою" пресу до тіла одного зі своїх босів. Жодного кореспондента ні з "РІО", ні з "Трибуни" та деяких незалежних від Балоги видань не було запрошено на прес-конференцію Єханурова, який навідувався до Ужгорода. Може, побоялися, що хтось із цих журналістів запитає про те, як дивиться "нашоукраїнське" керівництво на беззаконня своїх холопів у нашому краї. Дарма боялися. Усім усе відомо...

РІО

 

11 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Юра 2006-03-11 / 14:53:00

    Даа. Тепер я знаю, хто винен, що на Закарпаттців з неба падає дощ/сніг/циганські діти - Балога і балогівці (вони ж балогівчани, вони ж корупціонери, вони ж завидівські мафіозники, вони ж члени ОЗУ, вониж Барвівський клан, вони ж винуватці у всіх бідах багатостраждального, гнобленого, приниженого закарпатського народу) хто ж іще?
    Хоча, чого ще очікувати від С"РІО" - тільки "обісрати" і можуть (мета така). І чим ближне до двадцять шостого, тим менше потрібно наводити фактів на підтвердження викладеного у публікаціях. Скоро можна писати однією строкою типу "в Доманинцях помер бомж - без балогівців тут не обійшлося", "з Говерли зійшла лавина - винен Балога зі своїми сходженнями на гору", "Ратушняк захворів грипом, який привіз Балога з Криму".
    В підтвердження своїх слів:
    1. "Свого часу влада вже проігнорувала закони, сформувавши комісії без належного жеребкування" - де зафіксовано факти цих порушень, де рішення судів???? При чому Балога до формування територіальних виборчих комісій (певно мова йде про ТВК, а може і про ДВК, ОВК, а мабуть і ЦВК)?
    2. "Якщо взяти тільки Ужгород, то до сьогодні тільки третина з усіх комісій змогли зібратися потрібним для ухвалення рішень складом. Таким чином влада буде зривати вибори там, де явно програє." Хто не з"явився на засідання? Представники від НСНУ, ПППУ, НРУ? Чи все-таки від НБЛ??? І хто сказав, що НУ програЄ вибори в Ужгороді? ОСЬ ВАМ ФАКТ - ЛИШЕ ПАРТІЇ, ЩО ВХОДЯТЬ ДО БЛОКУ НАША УКРАЇНА ЗАБЕЗПЕЧИЛИ 100% ПРЕДСТАВНИЦТВО В СКЛАДІ ВСІХ ДВК ОБЛАСТІ!!! То ж у чому полягає зрив виборів?
    3. "Чомусь ніхто з балогівських чиновників, які йдуть на ці вибори, не пішов у відпустки, як це повинно бути згідно з законодавством. Хіба можна використовувати службовий час і ресурси для проведення передвиборної кампанії?" Знову ж, дже факти? Хто саме з так званих "балогівських чиновників" не пішов у відпустку і при цьому займається агітацією в робочий час? А, вибачте, згадав... Але... Невже Литвин став "балогівськім" і він теж? Жах.
    4. "До різних кандидатів у мери Ужгорода почали підходити гінці від Слободянюка—Балоги і переконувати їх знімати свої кандидатури." Уточніть, від Балоги, чи від Слободянюка. Можливо я щось не розумію, але Балога, а точніше Блок "Наша Україна", не підтримує на виборах Ужгородського мера ЖОДНОГО кандидата. Тоді кого залякують, невже "СРату"? Сегеняшний...
    З огляду на сказане вище, пропоную друкувати РІО на одній сторінці із жирним величезним написом "У всьому винні Балога та балогівці".
    Одним словом можна, прочитавши такі статті можна лише процитувати класика-оратора та невдавшагося президента: "КАЗЛЫ".

  2. Шоні 2006-03-11 / 14:37:00

    Не знаю кому що відомо, але одне знаю напевно, що автору цієї статті невідомо нічого або відомо тільки те що йому замовили написати. Перед тим як писати таке краще самому преконатися в роботі територіалок, які не тільки "рубають" підписні листи і списки "регіоналів" але і "помаранчевих". І якщо вже критикуєте помаранчеву владу, то навіщо сюди ще приписувати Погорєлова і йому подібних!!??