Розчищають річку та ремонтують будинки: на Закарпатті ліквідовують наслідки негоди

Розчищають річку та ремонтують будинки: на Закарпатті ліквідовують наслідки негоди
Рятувальники та водолази продовжують пошуки мешканця присілку Стебний селища Ясіня на Рахівщині. Про це повідомив речник ДСНС Закарпаття Федір Філіп.

 

"У селищі Ясіня тривають роботи з ліквідації наслідків паводку. Залучено інженерну техніку та людські ресурси. Тривають пошукові роботи громадянина, котрий зник безвісти під час паводку. Зокрема, у тому числі й водолази залучені, вони обстежують ділянку річки Тиса вже в низинних районах Закарпатської області. Поки інформації про знаходження чоловіка чи знаходження тіла немає", — розповів речник ДСНС Закарпаття Федір Філіп.

За словами голови Ясінянської громади Андрія Делятинчука, наразі завершили невідкладні заходи з розчищення дворогосподарств. Він розповів: "Завершується розчищення самої річки, тобто проводиться робота, ще трішки залишилося, на декілька днів. У нас відбуваються три роботи. Перша — це розчистка намулу, коріння. Це все вивозиться за межі території села Стебний. Потім трактор поглиблює русло й укріпляє берег. Чоловіка не знайшли. Ще шукають".

Комісія з надзвичайних ситуацій продовжує обхід дворів і в селі Батьово Берегівського району. Про це повідомив голова Батівської громади Дмитро Тараненко.

"Плануємо продовжити свою роботу. Електропостачання відновлено. Потрохи виходимо з того. Є люди, котрі вже накрили будинок повністю наново, а є люди, котрі знайшли тимчасові рішення — використали підручні матеріали, брезенти та клейонки", — розповів Дмитро Тараненко.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів