Виїзна депутатська комісія працювала на стадіоні "Авангард"

Виїзна депутатська комісія працювала на стадіоні "Авангард"
Виділення додаткової фінансової підтримки стадіону «Авангард» обговорювали напередодні на виїзному засіданні комісії з питань соціально–гуманітарної політики, Регламенту та депутатської етики Ужгородської міської ради. Долучилися також секретар міської ради Арсен Мелкумян, представники депутатських фракцій.

 

На черговій сесії Ужгородської міської ради заплановано розглянути проєкт рішення «Про створення комунальної установи «Стадіон «Авангард» Ужгородської міської ради». Стадіон, за умови підтримки депутатами проєкту, передадуть у відання управління у справах культури, молоді та спорту міськради – для належного утримання, створення умов для тренувань та занять спортом.

Депутати обстежили стадіон, оглянули інфраструктуру, ознайомилися із проблематикою. Зійшлися на тому, що потрібні додаткові кошти, тому запропонують депутатській комісії з питань бюджету перерозподілити видатки міського бюджету та виділити орієнтовно 7 млн грн для «Авангарду» – на покращення умов, підтримання у належному стані споруд, обладнання, спортивних майданчиків тощо. Згодом це дасть можливість клопотати перед Державним фондом регіонального розвитку про співфінансування робіт, адже поруч заплановано будівництво Льодового палацу.

Стадіон «Авангард» має стати інвестиційно привабливим, щоб там проводили змагання і всеукраїнського, і міжнародного рівня. Але насамперед підтримка цього спортивного об’єкту – це популяризація фізичної культури та спорту, здорового способу життя.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів