На Закарпатті вантажівка потрапила під потяг "Київ-Солотвино"

На Закарпатті вантажівка потрапила під потяг "Київ-Солотвино"
Дорожньо-транспортна пригода за участі потяга та вантажного автомобіля сталася на Хустщині. Інформацію Суспільному підтвердила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан. Внаслідок аварії госпіталізували трьох людей: водія вантажівки та двох пасажирів потяга.

 

Сталася аварія 23 липня близько 12-ї години на переїзді Рокосово-Копаня. Факт аварії Суспільному підтвердив речник ДСНС на Закарпатті Федір Філіп. За його словами, на місці аварії працюють рятувальники, залучені дві спецмашини, поліція та медики швидкої.

"Аварія сталася на регульованому переїзді. При справно працюючій переїзній сигналізації водій вантажівки виїхав на колії, чим спричинив зіткнення з пасажирським поїздом. Локомотив поїзда зійшов з рейок, — повідомили у пресслужбі Укрзалізниці на сторінці у Facebook.

"За попередньою інформацією травмовані троє людей: двоє пасажирів та водій вантажівки. Їх госпіталізували до лікарні. У потязі були 226 людей. Внаслідок удару перший вагон зійшов з колії, вантажівку після удару потяг протягнув близько 50-метрів. Пасажирів евакуювали з потягу. Силами перевізників організовують їх довезення до автостанції міста Хуст", — розповів Федір Філіп.

Загалом в аварії травмовані п'ятеро людей, — повідомив Суспільному заступник Хустського міського голови Іван Фетько. За його словами, двоє відмовилися від госпіталізації.

"Трьох людей з незначними травмами госпіталізували. У однієї людини забій руки, одна людина пила чай та облилася: отримала опіки, у водія вантажівки травма голови", — розповів Іван Фетько.

"Пасажирів зазначеного рейсу доправлять до станції Солотвино дизель-поїздом. Пасажирів зворотного рейсу поїзда Солотвино — Київ дизель-поїздом буде доправлено до станції Королево, звідки поїзд вирушить до столиці України", — зазначили в Укрзалізниці.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів