Як бути в курсі судових справ та не пропустити жодне засідання

Як бути в курсі судових справ та не пропустити жодне засідання

 

Як правило, при виникненні тієї чи іншої суперечки, обидві сторони стараються вирішити ці питання усно. Однак бувають такі випадки, коли в усному режимі не вдається дійти до якоїсь згоди, тому приходиться звертатися до суду.

І в цьому випадку дуже важливо не пропустити судові засідання, адже хоч суд і надсилає сповіщення учасниками судового розгляду, проте не завжди ці привіски надходять до адресата. Більше того, бували випадки, коли громадяни взагалі не знали про те, що вони є безпосередніми учасниками процесу в суді.

Тримаємо руку на пульсі судових справ

На щастя, зараз кожен громадянин України має змогу контролювати судові засідання з допомогою Єдиного інформаційно-довідкового центру судової влади (далі - Центр), зокрема, отримати всю необхідну інформацію на сайті або ж за телефоном, зокрема:

  • Судові справи, етапи їх руху та стан;
  • Іншу корисну інформацію, у тому числі графік прийому громадян, перелік установ (державних і приватних), де надають правову підтримку тощо.

Проте Центр – не єдиний ресурс, на якому містяться всіх необхідні дані про судові засідання, українці також можуть тримати на контролі судові засідання, використовуючи для цього сервіс YouControl.

Чому варто використовувати саме YouControl?

Певна річ, Єдиний інформаційно-довідковий центр судової влади України – досить хороша ініціатива, проте, щоб бути в курсі судових справ, вам доведеться чи не щодня моніторити інформацію на сайті Центру.

А от сервіс Ю-Контроль дає змогу користувачам автоматизувати ці процеси, вся потрібна інформацію регулярно надходитиме на електронну скриньку. До речі, детальніше про те, як не пропустити судове засідання, можна прочитати тут: https://youcontrol.com.ua/topics/sudebnyie-dela-pod-kontrolem-kak-ne-propustyt-zasedanye-suda/.

Крім того, використовуючи дану систему, перед користувачем відкриваються безліч інших корисних можливостей. До прикладу, якщо ви бізнесмен, на YouControl матимете змогу з легкістю перевіряти своїх бізнес-партнерів та бути в курсі їх судових справ, якщо такі є.

Онлайн-сервіс дуже зручний у користуванні, має функціональну систему фільтрів та інших можливостей, що значно спрощують роботу на сайті системи. У разі виникнення запитань професійна техпідтримка завжди готова допомогти, проконсультувати та надати всю необхідну інформацію.

Користувач на https://youcontrol.com.ua/  може обрати для себе підхожий тарифний план, зокрема, безкоштовний або з платний – з широким функціоналом, багатими можливостями та цікавими інструментами.

 

26 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів