Потрощило столи та лавицю: в Ужгороді авто в'їхало на терасу піцерії

Потрощило столи та лавицю: в Ужгороді авто в'їхало на терасу піцерії
Легковий автомобіль Volkswagen в'їхав на терасу піцерії в Ужгороді. Сталася подія 30 липня, близько 20-ї години. Про це у коментарі Суспільному розповіла речниця патрульної поліції Закарпаття Ірина Мандрик.

 

За словами речниці закарпатських патрульних, внаслідок ДТП ніхто не травмувався. Проте, автомобіль отримав механічні пошкодження.

"Водій легковика Volkswagen не впорався з керуванням, та в'їхав у перешкоду. Чоловік був тверезим. На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав", — каже Ірина Мандрик.

Речниця каже, що на водія патрульні склали протокол за скоєння ДТП (ст. 124 КУпАП). За таке порушення передбачено штраф у розмірі 850 гривень.

За словами власника піцерії Ярослава Малюка, автомобіль рухався вулицею Заньковецької у бік Нового району. Легковик в'їхав у кілька столів, лавицю та огородження на терасі.

"Тоді у піцерії були відвідувачі, але за цими столиками, ніхто не сидів, адже вони були замовлені і ще люди не прийшли на ту годину", — розповів Суспільному власник закладу.

Ярослав Малюк каже, що завдані закладу матеріальні збитки водій відшкодував на місці. Через годину після ДТП піцерія відновила роботу.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів