Через КПП Ужгород відновили пропуск міжнародних автобусів

Через КПП Ужгород відновили пропуск міжнародних автобусів
Згідно з повідомленням Словацької сторони, з 07.00 (за київським часом) 01.08.2021 року відновлюється пропуск міжнародних автобусів, що здійснюють регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення через пункт пропуску «Вишнє Нємецьке» (з української сторони – пункт пропуску «Ужгород»).

 

Водночас словацька сторона відзначає, що на осіб, які будуть прибувати на територію їхньої держави, будуть поширюватися карантинні заходи, визначені урядом Словаччини. Зокрема, все не вакциновані особи у віці від 18 років (за певними винятками) підлягатимуть самоізоляції терміном 14 діб.

Вона може проходити в домашніх умовах або в відповідних установах. Самоізоляція припиняється, якщо за цей час у людини не виявлено симптомів захворювання на COVID-19 або якщо буде негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не раніше п’ятого дня після прибуття на територію Словаччини.

Також словацькі колеги нагадують про необхідність завчасної реєстрації всіх подорожніх у віці від 12 років на урядовому сайті, – повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів