В Ужгороді пройшов круглий стіл із Дармштадтом для обміну досвідом між лікарями

В Ужгороді пройшов круглий стіл із Дармштадтом для обміну досвідом між лікарями
Ужгородські медики, представники управління міжнародного співробітництва та інновацій міськради й громадської організації "Дармштадський дім" днями взяли участь у круглому столі з німецькими партнерами щодо боротьби з наслідками епідемії коронавірусної інфекції COVID-19 у рамках проєкту “Kommunales Corona Soliadrpaket”.

 

Проєкт реалізується між Ужгородом і містом-побратимом Дармштадтом з метою обміну досвідом між лікарями. Також заплановано закупівлю розхідних матеріалів для міської лікарні та Ужгородського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, а ще – інфрачервоні термометри, диспенсери та іонізатори повітря для міських шкіл, проводити інформаційні кампанії.

У ході реалізації проєкту заплановано ще два такі круглі столи, де обговорять не тільки питання стаціонарного лікування хворих на COVID-19, а й їхньої реабілітації.

Фінансування повністю забезпечує некомерційне ТОВ Engagement Global, яке фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ), загальна вартість проєкту становить понад 49 тис. євро.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів