Чоловік, якого запідозрили у спробі викрадення дітей у Виноградові, виявився торговим агентом з продажу морозива (ВІДЕО)

Чоловік, якого запідозрили у спробі викрадення дітей у Виноградові, виявився торговим агентом з продажу морозива (ВІДЕО)
Вчора, 5 серпня, до поліції Виноградова звернулася місцева жителька із заявою про те, що її дітей, імовірно, намагався викрасти незнайомець.

 

За словами жінки, подія сталася на вулиці Першотравневій. Матір побачила, що водій автомобіля «Opel» темного кольору розмовляв з її доньками, пропонуючи їм морозиво. Жінку насторожила ця ситуація, тому вона звернулася до поліції.

Поліцейські одразу ж відреагували на повідомлення виноградівки: зареєстрували вказану подію, опитали можливих очевидців та перевірили записи камер відеоспостереження. 

У результаті -  поліцейські розшукали причетного до події чоловіка. Він пояснив, що він працює торговим агентом фірми з продажу морозива. Під кінець робочого дня у чоловіка був залишок товару, тому  він вирішив зробити сюрприз для місцевих діток, яких зустрічав дорогою, і пригощав їх десертом. Серед цих дітей виявилися і доньки заявниці. 

Мешканець сусіднього з Виноградовом села Олешник запевняє, що будь-яких злих намірів у нього не було. Чоловік зізнається, що навіть подумати не міг, що хтось може сприйняти його дії як злочинні.

Наразі поліцейські продовжують перевірку за цим фактом, повідомляють у відділі комунікації поліціїв Закарпатській області.

Поліція Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів