Поліцейські Закарпаття посилено працюють, щоб дороги краю були безпечними

Поліцейські Закарпаття посилено працюють, щоб дороги краю були безпечними
Працівники поліції регіону продовжують працювати посиленому режимі для безпеки дорожнього руху. Окрім профілактичних заходів з водіями, поліцейські спілкуються і з пішоходами, нагадуючи правила дорожнього руху та акцентуючи на наявності світловідбиваючих жилетів.

 

Одним із пріоритетних напрямків роботи поліцейських є безпека громадян на дорогах. Поліцейські постійно слідкують за дотриманням водіями безпечної швидкості, правил водійської етики, правил безпечної поведінки пішоходів тощо.

Для цього поліцейські продовжують посилене патрулювання  на всій території регіону, а також систематично проводять роз’яснювальну роботу з водіями легкових автомобілів, великогабаритного транспорту, велосипедистами. 

Вчора, 6 серпня, працівники Управління превентивної діяльності поліції Закарпаття провели ще один захід для посилення безпеки. 

На дорогах населених пунктів області, автошляхах, насичених рухом вулицях поліцейські спілкувалися як із дорослими, так і з неповнолітніми учасниками дорожнього руху. Працівники поліції нагадали їм правила безпечного переходу вулиць, уважного руху узбіччями доріг та наголосили на важливості носіння в темну пору доби світловідбиваючих жилетів.

Дітям поліцейські роздали флікери та розповіли, як важливо мати світловідбиваючи значки, стрічки чи наліпки на верхньому одязі  та  рюкзаках. 

Поліцейські наголошують, що профілактична робота як з дорослими, так і з молодшими учасниками дорожнього руху завжди дає максимально позитивний результат. Водії та пішоходи погоджуються  із зауваженнями, охоче  прислухаються до порад, а головне – стають уважнішими на дорозі та більше піклуються про власну безпеку.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів