Понад 100 нелегальних мігрантів затримали під час спецоперації "Карпати-2021"

Понад 100 нелегальних мігрантів затримали під час спецоперації "Карпати-2021"
137 людей затримали через незаконний перетин кордону під час спільної операції "Карпати-2021". Про це 10 серпня на брифінгу розповів заступник начальника західного регіонального управління Держприкордонслужби Олексій Гавель.

 

За його словами, 106 із затриманих – це були нелегальні мігранти.

"Від початку операції було 38 випадків, де затримали 456 ящиків тютюнових виробів. Ці всі заходи проводилися в межах трьох прикордонних областей. Це Закарпатська, Чернівецька й Івано-Франківська. Лідером є Чернівецька область. Якщо порівняти Закарпатську і Чернівецьку області, то за весь період активної фази спільними діями виявили в Закарпатські області тільки 56 ящиків, а в Чернівецькій області – 317".

За його словами, також вилучили 9 одиниць зброї, близько 100 набоїв, зафіксували 54 випадки використання недійсних чи підроблених документів. Загалом вилучили товарів на понад 3 мільйони гривень.

Таку спецоперацію почали 5 липня, вона триває і досі на територіях Закарпатської, Чернівецької та Івано-Франківської областей. Працюють спільні наряди прикордонників, нацгвардії та поліції на кордонах зі Словаччиною, Угорщиною і Румунією.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів