Владислав Чушенко - новачок ФК "Ужгород"

Владислав Чушенко - новачок ФК "Ужгород"
Новачком футбольного клубу “Ужгород” став Владислав Чушенко. Гравець вже встиг взяти участь у поєдинку 3-го туру Першої ліги — проти “Оболоні”.

 

20-річний футболіст — вихованець київської школи футболу. У Дитячо-юнацькій футбольній лізі України виступав за столичні клуби “Арсенал” та “ЦСКА”, а також ковалівський “Колос”. У сезоні 2019/20 грав у молодіжному чемпіонаті України за “Колос”. У вересні 2020 року залишив ковалівський клуб та перейшов у закарпатський “Минай”. Сезон 2020/21 років гравець розпочав у молодіжному чемпіонаті України, а взимку 2021 року почав потрапляти до заявки першої команди клубу. Дебютував за головну команду “Миная” в УПЛ у поєдинку проти полтавської “Ворскли”. За амплуа — фланговий захисник.

“У мене зараз позитивні емоції. Радий приєднатися до команди. Тут дуже хороший колектив. Буду старатися допомогти “Ужгороду” досягати високих результатів”, — зазначив Владислав Чушенко. “У останньому матчі проти “Оболоні” наша команда грала непогано — створила декілька гострих моментів, але чогось нам не вистачило. Зараз головне — розібрати всі помилки, зробити висновки і готуватися вже до наступного матчу”. Владислав Чушенко активно тренується разом з командою та готовий допомогти “Ужгороду” у найближчому поєдинку — на виїзді проти “Волині”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів