Пішли по гриби: на Закарпатті троє хлопчиків заблукали в лісі

Пішли по гриби: на Закарпатті троє хлопчиків заблукали в лісі
Вчора, 12 серпня, ввечері, до іршавських поліцейських з повідомленням про зникнення трьох хлопчиків, віком 11 та 12 років, звернулася мешканка Ужгорода.

 

Жінка розповіла, що разом із двома синами гостює у своїх батьків у селі Керецьки, що на Хустщині. Кілька годин тому, спільно зі своїм родичем, її діти пішли на прогулянку та до цього часу не повернулися. А самостійні пошуки хлопчиків не дали ніяких результатів.

Поліцейський офіцер громади, разом із інспекторами групи реагування патрульної поліції, негайно розпочали пошуки. Поліцейські поспілкувалися з сусідами та іншими жителями села, розпитали діток, з якими могли контактувати зниклі брати, проте на території населеного пункту хлопчиків не знайшли.

Відтак поліцейські обстежили прилеглу територію та розшукали дітей в лісі, приблизно за 5 кілометрів від села. Троє братів зізналися, що вирішили піти по гриби, проте в незнайомій місцевості розгубилися і втратили орієнтири.

Поліцейські повернули хлопчиків додому, їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує, - інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

 

 

13 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів