Поліція Закарпаття викрила чоловіка, який незаконно перебував на території України та надавав послуги перекладача

Поліція Закарпаття викрила чоловіка, який незаконно перебував на території України та надавав послуги перекладача
Співробітники поліції Закарпаття спільно з міграційною службою викрили мешканця Пакистану, який виготовив посвідку на проживання за підробленими документами.

 

Сьогодні, 13 серпня, співробітники відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області спільно з міграційною службою краю вручили 36-річному мешканцю Пакистану рішення про скасування дозволу на імміграцію в Україні.

Поліцейські під час профілактичного відпрацювання щодо протидії нелегальній міграції з’ясували, що житель Закарпаття отримав дозвіл на проживання в Україні обманним шляхом. Він подав підроблені документи та неправдиві відомості. Щоб перестрахуватися, чоловік навіть звернувся в інший обласний центр країни для отримання дозволу на проживання.

Поліцейські також встановили, що зловмисник мав судимість за незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Всі ці дані завдяки якісно підробленим документам, йому вдалося на недовгий час приховати.

Крім того, чоловік, як носій іноземної мови, надавав послуги перекладача деяким установам, які не знали про його кримінальне минуле.

Тепер він повинен виїхати з території України впродовж місяця з дня отримання рішення про скасування дозволу на імміграцію.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

13 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів