В Ужгороді асфальтують вулицю Легоцького – роботи проводитимуть увечері та вночі

В Ужгороді асфальтують вулицю Легоцького – роботи проводитимуть увечері та вночі
В рамках капітального ремонту, який проводять на вулиці Тиводара Легоцького, 13-15 серпня тут обмежать рух транспорту. Про це 12 серпня повідомили на сторінці Ужгородської міськради у Facebook.

 

Тут укладатимуть верхній шар асфальтобетонного покриття проїзної частини. Роботи проводитимуть увечері та вночі, почергово по смугах руху, під час робіт буде обмежено рух автомобільного транспорту на одній смузі руху вулиці Легоцького.

"Із 17:00 13 серпня до 8:00 14 серпня – на ділянці від перехрестя з вул. 8-го Березня до перехрестя з вул. Марії Заньковецької та на круговій розв`язці;

із 17:00 14 серпня до 8:00 15 серпня – на ділянці від перехрестя з вул. Марії Заньковецької до перехрестя з вул.Капушанською (до будинку №163/2)", — йдеться в повідомленні на сторінці міськради.

Розпочалися роботи на вулиці Легоцького з 8 ранку. Машини пропускали по черзі. Дмитро Турецький щодня їздить цією дорогою. Вважає: ця дорога не була в критично аварійному стані:

"Могли її залишити, могли лише поставити бордюри, тротуари і на цьому закінчити. По-перше, вони це роблять неорганізовано: там порили, тут порили, розкопали".

Начальник відділу технагляду міськради Ігор Лаба сказав Суспільному: передбачено облаштування вирівнювального шару асфальту, облаштування зливоприймачів додатково.

"Облаштування верхнього шару покриття щебенево-мастикового асфальтобетону у зв’язку з тим, що він має більш довгий термін експлуатаційний, ніж звичайний асфальтобетон. Передбачено облаштування острівців безпеки. Згідно договору передбачено виконання робіт на 2021-22 роки. Але при наявності повного фінансування плануємо закінчити у цьому році".

За словами Ігоря Лаби, на ремонт вулиці Легоцького передбачено із міського бюджету 22 мільйони гривень.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів