У Мукачеві поліція затримала «на гарячому» зловмисника, який продавав метамфетамін

У Мукачеві поліція затримала «на гарячому» зловмисника, який продавав метамфетамін
Поліцейські затримали мешканця Мукачівського району під час чергового збуту метамфетаміну. Речові докази, що вказують на причетність до злочинної діяльності фігуранта, правоохоронці вилучили. Слідство у справі триває

 

Закарпатські поліцейські продовжують активну боротьбу з наркозлочинністю в регіоні. Так, слідчі поліції Мукачева спільно зі співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю припинили незаконну діяльність жителя Мукачівщини, який займався розповсюдженням психотропних речовин у регіоні. 

 

В ході контролю за вчиненням злочину оперативники задокументували факти збуту чоловіком наркотиків. І під час чергової зустрічі з клієнтом поліцейські затримали наркоділка «на гарячому».

Слідчі вилучили у підозрюваного «товар» – психотропну речовину метамфетамін та гроші, отримані у результаті продажу наркотиків. 

 

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Мукачева за процесуального  керівництва Мукачівської окружної прокуртури повідомили  затриманому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів,вчинений групою осіб). Підозрюваному загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.  Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

24 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів