Питання забезпечення тиші у громадських місцях розглянули в Ужгородській міськраді

Питання забезпечення тиші у громадських місцях розглянули в Ужгородській міськраді
Питання забезпечення тиші у громадських місцях було сьогодні на порядку денному засідання робочої групи в Ужгородській міській раді. Представники міської ради, Держпродспоживслужби, патрульної поліції за дорученням міського голови Богдана Андріїва обговорювали, якими мають бути спільні дії влади та правоохоронних органів, щоб забезпечити право ужгородців на захист від шкідливого впливу шуму на території міста.

 

У зустрічі взяли участь заступник міського голови, голова робочої групи Артем Погорєлов, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного господарства Ужгородського управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Людмила Коломоєць, начальник управління правового забезпечення міськради, секретар робочої групи Артем Ленько, начальник управління економічного розвитку міста Павло Логвінов, заступник командира батальйону Управління патрульної поліції в Закарпатській області, капітан поліції Анастасія Мальована, заступник начальника управління муніципальної варти Олександр Шушка, начальник відділу з питань запобігання та виявлення  корупції міськради Віталій Штефуца, підприємці.

Представники підрозділів міської ради та інших структур, що уповноважені на застосування санкцій до порушників «тиші», узгодили механізм злагодженого реагування для запобігання можливих конфліктних ситуацій між підприємцями та мешканцями.

На засіданні повідомили про велику кількість скарг на роботу закладів на вул. Льва Толстого, 12, які стосувалися проведення розважальних заходів у вечірній та нічний час. Керівникам закладів зробили попередження, наголосили відповідальності за такі порушення, на необхідності дотримуватися санітарних норм, у тому числі норм «тиші».

Підкреслювалося, що проведення розважальних заходів має бути узгоджене з відповідними службами, крім того, якщо підприємці не зроблять належних висновків, міська рада у цьому випадку має право ініціювати обмеження діяльності цих закладів та звертатися щодо розірвання договорів оренди з орендодавцем, хоч ці приміщення і не належать до комунальної власності Ужгорода. Підприємці письмово зобов’язалися не порушувати громадський порядок.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

28 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів