Свято 1 вересня в ужгородській школі №4 пройшло з гостями зі Словаччини (ФОТО)

Свято 1 вересня в ужгородській школі №4 пройшло з гостями зі Словаччини (ФОТО)
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова Управління у справах словаків, які проживають за кордоном, Мілан Піліп і Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Павол Паніс сьогодні завітали на відзначення Дня знань у спеціалізовану ЗОШ І-ІІІ ст. №4 з поглибленим вивченням словацької мови.

 

Богдан Євстафійович привітав першачків із новим цікавим життєвим етапом, всім школярам побажав хорошого навчання, нових друзів, а випускникам – уже невдовзі застосувати набуті знання для творення свого успішного майбутнього. Додав, що вивчення інших мов і культур, зокрема словацької, збагачує та розвиває.

Мілан Піліп відзначив, що Словаччина приділяє серйозну увагу освітнім процесам і підтримці культури та традицій  словакам, які проживають за межами країни. Згадав свої шкільні роки, наголосив дітям, якщо вони будуть старанно старатися, то матимуть всебічну підтримку.

Директорка школи Марія Фединець подякувала міській владі Ужгорода за постійну увагу до навчального закладу, допомогу в розвитку ініціатив, а також словацьким партнерам, за сприяння яких, зокрема, торік відкрили в школі сучасний комп'ютерний клас.

Діти до свята підготували яскраві концертні виступи, – інформують у міській раді Ужгорода.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів