З’їхав у кювет та вдарився в кам’яну стіну: на Закарпатті в ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст

З’їхав у кювет та вдарився в кам’яну стіну: на Закарпатті в ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст
Рахівські правоохоронці отримали повідомлення про ДТП вдосвіта 5 вересня. 17-річний мотоцикліст не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та вдарився в кам’яну стіну. Від травм юнак загинув на місці, — розповіла Суспільному речниця Нацполіції Ганна Дан. Його одноліток-пасажир — у лікарні.

 

За словами Ганни Дан, на лінію "102" зателефонував чоловік та повідомив, що, очікуючи автобус біля села Костилівка, побачив мотоцикл, який виїхав з його поля зору, і за звуками нібито потрапив у ДТП.

"На місце події одразу ж прибула поліція, — розповіла речниця, — яка встановила, що водій мотоциклу "Geon 200" не впорався з керуванням та з’їхав із дороги на трасі Мукачево-Рогатин-Львів зі сторони міста Рахів в сторону сіл Ділове та Костилівка. І водій, і пасажир мотоциклу – 17-річні мешканці Костилівки. Поліція встановила, що мотоцикліст не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у кювет, там він проїхав ще деякий шлях та вдарився об кам’яну стіну".

Внаслідок аварії водій загинув на місці події, його пасажира доставили в лікарні з травмами голови. За словами Ганни Дан, юнак був у стані алкогольного сп’яніння. "Чи був тверезим водій, буде встановлено під час експертизи", — додала вона.

Суспільне дзвонило до реанімаційного відділення Рахівської райлікарні, аби дізнатися про стан хлопця, однак до телефону ніхто не підходив.

Мотоцикл "Geon" помістили на штрафмайданчик Рахівського відділу поліції. За фактом ДТП відкрито провадження за "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". В ході досудового розслідування слідчі встановлять обставини та причини аварії.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів