Як правильно зберігати музичні інструменти?

Як правильно зберігати музичні інструменти?
Якщо ви купите дорогий музичний інструмент, який славиться своєю якістю і надійністю, абсолютно не означає, що він прослужить вам довго. Чому? Не всі знають, але музичні інструменти вимагають спеціального догляду, який запобігає подряпини, тріщини, поломку і, відповідно, продовжує життя. 

 

Звичайно, кожен інструмент специфічний, тому вимагає догляду, але є загальні правила для всіх видів, так що сьогодні ми поділимося саме ними.

По-перше, ваш інструмент повинен зберігатися в комфортному температурному режимі. Звичайно, якщо перепад температур не буде екстремальним, то нічого з ним н е відбудеться. Але краще не ризикувати і завжди тримати інструмент в кімнаті, де температура від +10 до +25 градусів. По-друге, зберігайте правильну вологість. Не мало важливий момент, щоб інструмент був в робочому стані і гарному зовнішньому вигляді. Оптимальна вологість для всіх інструментів - 50-60%.

По-третє, бережіть свій музичний інструмент від пошкоджень, подряпин, тріщин. Для цього тримайте його в чохлі, кейсі. 

По-четверте, не варто ставитися халатно до інструменту при перенесенні. Транс перенести його потрібно також правильно. 

Якщо ви любите і цінуєте свій музичний інструмент, то обов'язково будете дотримуватися цих простих правил для того, щоб він служив вам д Довго. Перебуваєте тільки в пошуку музичного інструменту? Пропонуємо вам відвідати музичний магазин з якісними товарами і гарантією:

https://colorsoundshop.com/klavishnyie/klavishnye-drugoe/

 

20 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів