Заставу в понад 136 тисяч обрали прикордоннику за отримання 18 тисяч доларів хабаря

Заставу в понад 136 тисяч обрали прикордоннику за отримання 18 тисяч доларів хабаря
До десяти років позбавлення волі загрожує прикордоннику Чопського загону, який за хабар у понад 18 тисяч доларів обіцяв сприяти у переправленні нелегальних мігрантів та сигарет через кордон. Про це Суспільному розповіла прессекретарка територіального управління ДБР розташованого у Львові Тетяна Муравель.

 

Інспектора прикордонної служби затримали під час отримання хабаря 20 вересня у селі Сюрте Ужгородського району.

"За гроші інспектор обіцяв надавати інформацію про відсутність прикордонних нарядів та усувати перешкоди на маршрутах контрабандистів. Його затримали під час отримання 18 тисяч доларів США та 7 тисяч гривень. За фактом отримання неправомірної вигоди та незаконне переправлення осіб через державний кордон України слідчі ДБР розпочали кримінальне провадження", — розповіла речниця.

Усі гроші в затриманого вилучили під час обшуку. Інспектору загрожує до десяти років позбавлення волі.

Речниця Чопського загону Олена Трачук розповіла Суспільному: наразі інспектор прикордонної служби знаходиться у ВСП. "По ньому (інспектору, — ред.) у прикордонній частині розпочали службове розслідування. Сьогодні (22 вересня, — ред.) має бути засідання суду, де йому мають обирати запобіжний захід".

Підозрюваному обрали запобіжний захід

Речниця Ужгородського міськрайонного суду Андріана Белей повідомила Суспільному, що підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 136 тисяч 200 гривень.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів