Поліція Закарпаття припинила діяльність ще одного грального закладу

Поліція Закарпаття припинила діяльність ще одного грального закладу
Співробітники поліції Закарпаття задокументували незаконну діяльність ігротеки в Мукачеві. Він уже дванадцятий за останній тиждень. З приміщення правоохоронці вилучили всю техніку.

 

Вчора, 24 вересня, співробітники Мукачівського районного управління поліції припинили діяльність чергового ігрового закладу, цього разу на вулиці Духновича.

На дверях будівлі, де знаходилася ігротека, значилося, що це кав’ярня.  Проте у приміщені знаходилося все необхідне обладнання для азартних ігор. Поліцейські вилучили всю техніку та відправлять її на експертизу.

Такі дії кваліфікуються за статтею 203-2 Кримінального кодексу України, тобто Зайняття гральним бізнесом. В ході слідства поліцейські Мукачева встановлюватимуть безпосереднього організатора цієї незаконної діяльності.

Нагадаємо, що 20 грудня 2019 року Кабінет Міністрів України підписав Розпорядження №1325-р, яке доручає Національній поліції України вжити заходів для припинення функціонування розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні». 

Це вже дванадцятий подібний закритий заклад лише за останній тиждень і четвертий безпосередньо у Мукачеві. Поліція за цей короткий час також ліквідувала п’ять ігротек в Ужгороді та по одній в Хустському, Тячівському та Рахівському районах.

Організаторам нелегального бізнесу загрожує покарання у вигляді штрафу розміром до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто до 680 тисяч гривень). Якщо ж таке кримінальне правопорушення вчинено повторно, то штраф збільшується до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 тисяч гривень).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

25 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів