Нелегальних мігрантів з Монголії та Росії виявили біля Ужгорода

Нелегальних мігрантів з Монголії та Росії виявили біля Ужгорода
Трьох нелегальних мігрантів з Монголії виявили прикордонники поблизу села Оноківці Ужгородського району 28 вересня. Про це Суспільному повідомила речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук. Ще одного мігранта, громадянина Росії, виявили на Берегівщині, — розповіла Суспільному речниця Державної міграційної служби в Закарпатській області Ольга Поштак.

 

За словами Олени Трачук, мігрантів з Монголії зупинили за 700 метрів від кордону зі Словаччиною. "Їх поблизу кордону виявив дільничний інспектор прикордонної служби. Вони мали при собі паспортні документи громадян Монголії. Іноземці визнали намір незаконно перетнути кордон, аби потрапити до Німеччини у пошуках кращих умов життя", — розповіла речниця.

Затриманих доставили у пункт тимчасового тримання. Після з'ясування усіх обставин правопорушення їх притягнуть до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП. За скоєне затриманим загрожує від 8 500 грн до 13 600 грн штрафу або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб. Справу передали до суду.

Ще одного нелегального мігранта 28 вересня виявили на Берегівщині працівники міграційної служби Закарпаття спільно з прикордонниками. Громадянин Росії перевищив дозволений термін перебування в Україні, — повідомила Суспільному речниця Державної міграційної служби в Закарпатській області Ольга Поштак.

"Підстав для подальшого законного проживання на території України у чоловіка немає. Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф 5 100 грн. Також прийнято рішення про примусове повернення мігранта до країни походження", — повідомила Ольга Поштак.

Речниця додала: впродовж 7 днів громадянин Росії зобов'язаний добровільно покинути територію України.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів