Близько 20 роботодавців Ужгорода взяли сьогодні участь у «Дні кар’єри»

Близько 20 роботодавців Ужгорода взяли сьогодні участь у «Дні кар’єри»
Захід який організував Ужгородський міський центр зайнятості. Свої підприємства та актуальні вакансії презентували, зокрема, завод «Конвектор», товариства «Ядзакі», «Турбогаз», «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», «Унгвайер», ДП «Укрпошта», облуправління ПАТ «Державний ощадний банк», ключові підприємства залізничного транспорту, установи правоохоронних і військових органів.

 

На зображенні може бути: 5 людей та люди стоять

Відвідали захід і заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай, директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич та міського центру зайнятості Сергій Олексіюк, голова організації роботодавців Ужгорода Михайло Качур, соціальні партнери.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Безробітні та шукачі роботи, випускники професійно-технічних і вищих навчальних закладів мали можливість також отримати консультації фахівців Держпраці й Ужгородського міського центру безоплатної вторинної правової допомоги, ознайомитися з переліком робітничих професій, за якими можна навчатися у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Для військовослужбовців та учасників АТО/ООС провели семінар з питань соціальної адаптації.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів