На закарпатця, який висипав сміття на березі річки біля села Синевир, склали адмінпротокол

На закарпатця, який висипав сміття на березі річки біля села Синевир, склали адмінпротокол
Правоохоронці Нацполіції Закарпаття натрапили на відео в мережі Facebook, на якому чоловік з гужової повозки вивантажує сміття на березі річки. Подія сталася 25 серпня цього року між селами Синевир та Синевирська Поляна в урочищі "Рибачинка", неподалік Міжгір‘я. Про це Суспільному 1 жовтня розповіла речниця Нацполіції краю Ганна Дан.

 

Відео зняв очевидець події Олег Сірий. Зі слів речниці, поліцейські встановили особу чоловіка. Ним виявився 55-річний місцевий житель.

"Правопорушник зізнався у скоєному та пояснив правоохоронцям, що виконував вказівку окремих осіб. Відповідно до неї чоловік мав прибрати територію та викинути сміття саме в цьому місці", — сказала Ганна Дан.

Дільничний офіцер поліції склав на чоловіка адміністративний протокол. Також, додала речниця, за цим фактом відкрили кримінальне провадження за "Порушення правил охорони вод", в рамках якого поліцейські встановлюватимуть осіб, які безпосередньо надавали такі вказівки. Встановлюється також і походження твердих побутових відходів.

Санкція вказаної статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі строком на 5 років.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів