"Вчитель – ровесник незалежності". Закарпатка перемогла на Global Teacher Prize Ukraine 2021

"Вчитель – ровесник незалежності". Закарпатка перемогла на Global Teacher Prize Ukraine 2021
Вчителька англійської мови Свалявської гімназії Катерина Бігар здобула перемогу у номінації "Вчитель – ровесник незалежності".

 

Про це повідомили на сторінці Global Teacher Prize Ukraine.

"Тепер переможниця поїде на професійне оплачуване стажування Global Teacher від 2 до 18 місяців, що дає можливість отримати досвід роботи в країнах з абсолютно іншими культурними особливостями та привезти в Україну нові ідеї щодо роботи з дітьми", — повідомили на сторінці Global Teacher Prize Ukraine.

Катерина Бігар — вчителька англійської мови та зарубіжної літератури Свалявського ЗЗСО N 4 з поглибленим вивченням окремих предметів.м

Як повідомили на сторінці Закарпатської ОДА, Катерина Бігар працює у школі два роки. За цей час ввела низку нових методик вивчення англійської мови.

"Вона (вчителька, — ред.) проводить уроки в інклюзивному класі, де створює комфортні умови для розуміння та сприйняття мови для дітей з особливими потребами. Умовами для кандидатів саме у цій номінації були знання англійської на рівні B2 і вище, працювати з дітьми рік і більше, мати філологічну, педагогічну або психологічну освіту", — повідомили на сайті ОДА.

Головний приз премії – 250 тисяч гривень – отримав Артур Пройдаков, який викладає українську мову та літературу в київському приватному загальноосвітньому навчальному закладі "Мідгард".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів