В одному з сіл Закарпаття тимчасово відключать газопостачання. В чому причина

В одному з сіл Закарпаття тимчасово відключать газопостачання. В чому причина
У селі Майдан, що на Міжгірщині, тимчасово припинять газопостачання 6 жовтня. Про це повідомили на сторінці АТ "Закарпатгаз" у Facebook.

 

За інформацією товариства, причина — необхідність планових ремонтно-профілактичних робіт на газорозподільчій станції. Працівники Закарпатгазу просять споживачів перекрити крани перед лічильниками та газоспоживаючим обладнанням. "Початок робіт — 6 жовтня. Планове підключення — 8 жовтня (після здійснення всіх робіт управлінням та після перевірки системи на герметичність працівниками АТ «Закарпатгаз»", — зазначили у товаристві.

Також працівники Закарпатгазу просять господарів бути вдома та надавати доступ до своїх приладів для проведення робіт з відновлення газопостачання.

На сторінці АТ "Закарпатгаз" у Facebook також повідомили, що 295 абонентів у селі Барбово на Мукачівщині тимчасово перебувають без газопостачання. За інформацією товариства, причина — заміна застарілого ГРП на новий. "Цього літа в рамках інвестиційної програми АТ “Закарпатгаз” у Барбові замінили майже 1 км застарілого газопроводу. Постачання газу відновиться найближчим часом", — зазначили у пресслужбі.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів