Тимчасові обмеження для вантажівок: яка ситуація на КПП "Ужгород–Вишнє Нємецьке"

Тимчасові обмеження для вантажівок: яка ситуація на КПП "Ужгород–Вишнє Нємецьке"
20 вантажівок пропустили 12 жовтня на виїзд з України в пункті пропуску "Ужгород–Вишнє Нємецьке". Ще 15 водіїв фур заїхали на територію нашої держави. Такі дані станом на 12 годину Суспільному повідомила речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук.

 

Рух вантажівок у пункті пропуску "Ужгород–Вишнє Нємецьке" тимчасово обмежили 12 жовтня о 8 годині ранку за київським часом. За словами Олени Трачук, 30 вантажних автомобілів стоять у черзі на КПП "Ужгород" станом на 12:00.

Водіїв вантажівок 12 жовтня пропускають однією смугою руху на словацькому боці, — повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська. Водій Михайло каже: це збільшить час при перетині кордону.

З 1 години ночі у черзі стоїть громадянин Польщі Томаш Баута. Він повертається з Закарпаття: "Я в Перечині завантажився. Під'їхав кілька кілометрів і відучора (11 жовтня, — ред.) намагаюся проїхати. То часто така ситуація. Під кінець року особливо. На початку такого аж нема. З того боку теж так. Коли словаки працюють, то їдемо, а як не працюють, то кепсько".

За словами речниці Закарпатської митниці Вікторії Сенгетовської, обмеження для водіїв фур ввели на 11 годин.

"Рух для вантажних перевезень не працюватиме з 07:00 до 18:00 год за європейським часом у зв'язку з регулярним оглядом та обслуговуванням офіційних вимірювальних приладів вагів в обох напрямах. Під час обслуговування вагів рух вантажівок здійснюватиметься лише на одній смузі", — розповіла речниця.

Речниця додала: рух на словацькому боці доступний однією смугою почергово до 7 години вечора за київським часом 12 жовтня. Після цього його мають організувати у звичному режимі.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів