У найвисокогірнішому селі Закарпаття відкрито поліцейську станцію

У найвисокогірнішому селі Закарпаття відкрито поліцейську станцію
Відтепер поліцейські офіцери громади дбатимуть і про безпеку жителів найвіддаленішої точки регіону. Нова поліцейська станція, відкрита у селі Луги на Рахівщині, обслуговуватиме понад 12 тисяч закарпатців.

 

Сьогодні, 12 жовтня, за участі очільника поліції Закарпаття полковника Ярослава Колесника, у селі Луги на Рахівщині відбулося відкриття  нової поліцейської станції. 

Населений пункт знаходиться у одному з найвіддаленіших куточків Закарпаття, під самою Говерлою. І до цього часу, щоб звернутися до найближчого відділку поліції,  місцеві мешканці витрачали близько години часу в дорозі.

Саме тому робота поліцейських офіцерів громади, за допомогою яких відтепер  можна звернутися на місці та в будь-який момент, не просто важлива, а й необхідна.

Дбати про безпеку мешканців усієї Богданської територіальної громади, де проживає понад 12 тисяч населення, будуть поліцейські офіцери громади Василь Кокіш та Микола Ямніцький. 

Забезпечені транспортом та працюючи в сучасному облаштованому приміщенні, поліцейські тісно співпрацюватимуть з населенням не лише реагуючи на звернення, але й  здійснюючи профілактичну роботу.

«Поліцейський офіцер громади – це той працівник поліції, який не лише несе службу, а й живе на території обслуговування. Ми вже є частиною громади. І головне наше завдання – бути поруч, контактувати з людьми, вивчати проблеми громади та бути готовими прийти на допомогу в цілодобовому режимі», – наголошує поліцейський Василь Кокіш. 

Нагадаємо,  в рамках активного запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Закарпатті успішно виконують свої обов’язки 19 офіцерів, обслуговуючи при цьому 11 територіальних громад. 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів