14 жовтня в Ужгороді можна буде послухати «симфонічну» Земфіру.

14 жовтня в Ужгороді можна буде послухати «симфонічну» Земфіру.
Колектив «ГосОркестра», створений у 2016 році диригентом, аранжувальником і учасником оркестру Національної Опери Олександром Госачинським і, звісно, не має нічого спільного з російськомовною абревіатурою державних установ.

 

Проте має безпосередній стосунок до  висококласного симфонічного супроводу сучасної рок- і поп-музики.

У доробку цієї формації багато оригінальних програм – перекладених на струнні (і не лише) таких грандів світової музики, як “Бітлз”, Стінг, «Prodigy» та ін. В Ужгороді музиканти вже були кілька років тому з проектом «Симфонічний Queen» і тоді зібрали в Закарпатській філармонії аншлаг.

Цього разу GosOrchestra подарує нам трохи незвичний вечір – твори Земфіри, перекладені на симфонічне звучання. І мова навіть не про те, що шанувальники співачки не можуть наразі відвідувати її виступи (як відомо, Земфіра на невизначений термін «зав‘язала» з концертною діяльністю). Музикантка, з творчістю якої у кожного є якісь свої особисті асоціації, і сама в кожному номерному турі по-новому виконувала свої відомі хіти. До того ж, у  пані Рамазанової є як мінімум досвід двох колаборацій зі струнними (студійна версія «Лондона», яка стала бонус-треком на другому її альбомі, і запис платівки «Спасибі»). Але поки що ніхто не робив таку концептуальну компіляцію з пісень Земфіри.

Олександр Госачинський та його оркестр зробив не просто "музику без слів", а повноцінне нове трактування творів, мабуть, найголовнішої зірки сучасної музики на теренах вже колишнього СНД. Причому в концерт увійдуть версії і з зовсім нового матеріалу Земфіри, що, звісно, не може не потішити справжніх фанатів.
Вона давно вже не «пріпєвочка», і під час цієї програми ви зможете простежити еволюцію від дівчинки-скандалу до дорослої жінки в «Пальто». Адже 26 серпня співачці виповнилось 45. І її публіка дуже сподівається, що вона продовжить музикувати і порадує  ще не одним новим альбомом. 
Концерт «Симфонічна Земфіра» відбудеться в облмуздрамтеатрі 14 жовтня о 19:00. Квитки без жодної комісії можна придбати в касі драмтеатру або онлайн за посиланням: https://concert.ua/uk/event/simfonichna-zemfira-uzhhorod

 

13 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів