Нацгвардійці в Ужгороді за вихідні вилучали ймовірні наркотики та холодну зброю

За вихідні дні в Ужгороді, Національні гвардійці 3 батальйону військової частини 3002, виконуючи завдання з охорони громадського порядку припинили 9 правопорушень з ознаками кримінальних, 8– самостійно, 1 – спільно з працівниками Національної поліції.

 

На проспекті Свободи до правоохоронців по допомогу звернулася жінка, яка повідомила, що невідомий їй чоловік чіплявся до неї, а після зробленого йому зауваження, наніс удар по голові. Зловмисника затримано. В районі вулиці Загорської у 25-річного ужгородця вилучено предмет, який після експертизи може бути ідентифікований як холодна зброя.

Самостійними патрулями Національної гвардії України затримано двох громадян, у яких виявили ймовірні наркотики. На вулиці Минайській при поверхневій перевірці чоловіка виявлено близько чотирьох грамів ймовірної наркотичної речовини кристалічного походження. 24-річний молодик розкурював невідому речовину неподалік вулиці Анкудінова. Коли військові виявили його, при собі він ще мав 4 грами ймовірної марихуани. Національні гвардійці також припиняли погрози вбивством, сімейні сварки та затримували осіб, які наносили тілесні ушкодження. У всіх випадках правопорушників затримано та передано слідчо-оперативній групі, або доставлено до Ужгородського районного управління поліції.

Військова частина 3002 ЗТУ НГУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів