Студенти УжНУ звернення про скасування дистанційного навчання не писали, – в. о. голови студради

Студенти УжНУ звернення про скасування дистанційного навчання не писали, – в. о. голови студради
Звернення про скасування дистанційного навчання в Ужгородському національному університеті студенти не писали. Про це Суспільному 19 жовтня повідомив виконувач обов'язків голови студради Ярослав Шелемба.

 

За його словами, у кінці минулого навчального року в "УжНУ" проводили онлайн-опитування "Дистанційне навчання очима студентів". У опитуванні взяли участь 1963 студенти університету денної форми навчання. За результатами опитування — 53,7% студентів готові продовжити навчання у дистанційній формі, а ще 21,6% підтримують змішану форму проведення занять в університеті.

Ввечері 18 жовтня в редакцію Суспільного Закарпаття надійшло повідомлення зі сторінки "Асоціації Студентів Закарпаття". Виконувач обов'язків голови студради Ярослав Шелемба розповів Суспільному, що ні про таку асоціацію, ні про сторінку йому невідомо.

У повідомленні ми отримали відкритий лист, в якому "Асоціація студентів Закарпаття" звернулася до ректора УжНУ, міністра освіти і науки України Шкарлета Сергія Миколайовича з вимогою відновити очний навчальний процес.

Суспільне написало "Асоціації Студентів Закарпаття", щоб дізнатися більше про звернення, однак відповіді поки не отримали.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів