Закарпатські поліцейські припинили роботу ще двох гральних закладів у Тячеві

Закарпатські поліцейські припинили роботу ще двох гральних закладів у Тячеві
Працівники поліції Тячівщини відкрили кримінальні провадження за фактами функціонування двох закладів, які надавали послуги незаконного грального бізнесу. Всю техніку, якою були облаштовані ігрові зали, вилучили. Слідство у справі триває.

 

Вчора, 18 жовтня, працівники поліції Тячева викрили роботу двох закладів незаконного грального бізнесу. Йдеться про два ігрові зали, які підпільно функціонували по вулиці Робітничій та Кошута.  На момент приходу поліцейських у залах були присутні відвідувачі, які активно користувалися ігровою технікою.

З обох приміщень поліцейські  вилучили  29 системних блоків, 31 монітор, 7 планшетів, а також роутери та відеореєстратори, які віддали на дослідження експертам.

У рамках відкритих кримінальних проваджень за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом) працівники поліції встановлять організаторів та всіх причетних до незаконної ігрової діяльності. Санкція статті передбачає зловмисникам до 680 тисяч гривень штрафу.

Нагадуємо, 20 грудня 2019 року Кабінет Міністрів України підписав Розпорядження №1325-р, яке доручає Національній поліції України вжити заходів для припинення функціонування розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про діяльність незаконних закладів грального бізнесу, просимо терміново повідомляти на лінію «102». Анонімність гарантуємо.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів