На Закарпатті затримали 6-ох нелегалів у двух групах (ФОТО)

На Закарпатті затримали 6-ох нелегалів у двух групах (ФОТО)
Впродовж останньої доби прикордонники Чопського загону затримали дві групи порушників законодавства. Четверо з них перебували у прикордонні без жодних документів, інші двоє мали на меті потрапити до Євросоюзу поза пунктами пропуску.

 

Так, учора вранці дільничний інспектор відділу «Ужгород» разом зі співробітником оперативно-розшукового підрозділу виявили на залізничному вокзалі міста Ужгород четверо чоловіків азіатської зовнішності. Невідомі не змогли надати жодних документів, які б посвідчили їх особу та законність перебування на території нашої держави. Також вони не змогли пояснити мету приїзду на Закарпаття.

Правопорушників затримали  в адміністративному порядку та доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи їх притягнуть до відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Двох інших іноземців військовослужбовці відділу «Великий Березний» затримали у взаємодії з колегами зі Львівського загону. Останні проінформували, у напрямку Закарпаття рухається легковий автомобіль, у якому перебувають громадяни Сирії і Єгипту. Обидва іноземці мали при собі закордонні паспорти, однак, враховуючи ризики, правоохоронці організували заходи щодо недопущення ймовірної спроби незаконного перетину кордону.

У результаті проведення оперативних заходів прикордонний наряд відділу «Великий Березний» спільно зі співробітником оперативно-розшукового відділу затримали зазначених іноземців поблизу держрубежу. Громадяни Сирії і Єгипту залишили легковик та прямували у бік Словаччини. Під час опитування обидва визнали намір незаконно перетнути українсько-словацький кордон за навігатором у мобільному телефоні.

З метою складання матеріалів справи про адміністративне  правопорушення затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення усіх обставин справи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», повідомили у пресслужбі Чопського прикордонного загону.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів