Пожежа у Рахові: загинула жінка

Пожежа у Рахові: загинула жінка
24 жовтня о 19:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в прибудові до житлового будинку, розташованого на вул. Годжі в Рахові.

 

Загорання виникло в кімнаті, де на той момент перебувала 86-річна жінка. Через те, що будівля була дерев’яною, вогонь поширився на житловий будинок. Сусіди, що побачили пожежу, встигли врятувати від полум’я жінку, яка знаходилася на другому поверсі оселі.

На місце події негайно виїхали бійці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів та місцевої пожежної команди с. Видричка. Оскільки вогонь уже перекидався на сусідський житловий будинок, розташований майже впритул до осередку пожежі, то рятувальники одразу стали на його захист. Загорання в основному будинку бійцям ДСНС вдалося локалізувати о 20:20 та повністю ліквідувати о 20:50. На першому поверсі рятувальники виявили тіло 86-річної мешканки оселі. Полум’я знищило крівлю житлового будинку та прибудови на площі 75 кв.м, а також пошкодило 20 кв.м даху сусіднього помешкання.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причину виникнення пожежі. Існує ймовірність, що до трагедії призвело порушення правил експлуатації опалювальних приладів. Тож рятувальники наполегливо закликають закарпатців не нехтувати власною безпекою й неухильно дотримуватися вимог щодо користування як електрообігрівальними приладами, так і пічним опаленням.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів