Смертельна ДТП на Закарпатті: Водія знайшли через годину після автопригоди

Смертельна ДТП на Закарпатті: Водія знайшли через годину після автопригоди
У місті Тячів, поблизу одного з ресторанів, водій автомобіля "Skoda" наїхав на пішохода. Тіло чоловіка поліцейські виявили за півтори кілометри від місця автопригоди, – розповіла Суспільному речниця головного управління Національної поліції на Закарпатті Ганна Дан.

 

Повідомлення про ДТП поліцейські отримали близько 20:35, 29 жовтня. Заявник повідомив правоохоронців, що автомобіль після наїзду на пішохода поїхав з місця аварії. Авто з відповідними пошкодженнями поліцейські виявили через годину після ДТП.

"Поліцейські встановили, що наїзд скоїв 22-річний місцевий житель. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням та наїхав на чоловіка. Тіло 36-річного пішохода поліцейські виявили за півтори кілометри від місця зіткнення з автомобілем", — розповіла Ганна Дан.

На сайті Національної поліції на Закарпатті зазначили, що водія помістили у ізолятор тимчасового тримання. За скоєння смертельної ДТП йому може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до восьми років (ч.2 ст.286 ККУ).

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів