Закарпатець отруївся чадним газом, який виник внаслідок пожежі у будинку

Закарпатець отруївся чадним газом, який виник внаслідок пожежі у будинку
У житловому будинку на вулиці Миколи Аркаса, що в м. Хуст, сталася пожежа. Через отруєння чадним газом, чоловіка госпіталізували до лікарні, – повідомили на сайті ДСНС у Закарпатській області.

 

 

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 2:01 ночі, 31 жовтня.

"На час прибуття пожежників, вогнем було охоплено близько 70 м² покрівлі будівлі. Також пожежа поширилася на окремі кімнати помешкання. Під час проведення розвідки, всередині будинку рятувальники виявили 72-річного власника та його 68-річну сестру. На той час обоє намагалися відшукати у заповненому чадним димом помешканні домашніх улюбленців", – йдеться у повідомленні відомства.

Пожежники вивели з будинку двох людей. Власника будинку ушпиталили до Хустської районної лікарні з ознаками отруєння чадним газом.

У повідомленні рятувальників зазначили, що пожежу вдалося локалізувати о 2:40, згодом її повністю загасили. Вогонь знищив частину покрівлі та перекриття житлового будинку,  а також пошкодив частину майна в житлових кімнатах. Причина займання та матеріальні збитки від пожежі встановлюють правоохоронці.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів