ДТП за участю неповнолітніх сталася на Закарпатті: в якому стані четверо травмованих

ДТП за участю неповнолітніх сталася на Закарпатті: в якому стані четверо травмованих
На Берегівщині в селі Великі Ком’яти сталася ДТП, в якій травми отримали четверо людей. За кермом авто був неповнолітній, — повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, аварія сталася вночі 30 жовтня, про ДТП правоохоронцям повідомили медики Виноградівської райлікарні.

"Автомобіль марки "Volkswagen Caddy" з’їхав у кювет, де зіткнувся з бетонним містком приватного дворогосподарства. За кермом знаходився 17-річний житель села Боржавське, крім нього в машині були двоє 18-річних хлопців та одноліток водія. Усі пасажири – жителі села Великі Ком’яти", — повідомила Ганна Дан.

За її словами, хлопець керував машиною своїх батьків. Наразі правоохоронці встановлюються, чому неповнолітній опинився за кермом авто. За словами директора Виноградівської районної лікарні Олександра Милюкова, чотирьох хлопців привезли до лікарні 30 жовтня ввечері.

"Травмовані були у важкому стані. Їх помістили до реанімації з переломами й травмами голови. Також хлопці перебували в шоковому стані", — розповів Олександр Милюков.

За його словами, наразі їх стан покращився, всі травмовані наразі перебувають в лікарні. За словами Ганни Дан, у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 статті 286 ККУ. Автомобіль вилучили та помістили на спецмайданчик поліції. Слідство у справі триває.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів